Premiul Locul 1 pentru cea mai buna cazare

Bun venit
Rezerva camera pe care o doresti
Perfect pentru mic dejun savuros
Cea mai buna locatie unde poti savura micul dejun foarte bun si la un pret exceptional.

Informatii Strand Arad

 

Investiţia de trei milioane de euro de la ştrandul Neptun se apropie de final, bazinele fiind funcţionale, iar aleile şi zona de plajă amenajate în întregime.
Primarul Gheorghe Falcă, prezent, ieri, pe ştrandul Neptun, a declarat, într-o conferinţă de presă, că lucrările sunt executate în proporţie de 80 la sută, iar până la finele sezonului ştrandul (mai precis zona bazinelor) va fi reamenajată complet.
„Am inaugurat bazinul cu valuri, s-a finalizat centrul pentru încălzirea şi recircularea apei, care este o adevărată uzină, iar restul bazinelor sunt şi ele funcţionale.
Practic, până în acest moment, s-a finalizat 80 la sută din proiect şi eu zic că e un record ca, în numai câteva luni, să reuşim să executăm această lucrare. Mă bucur să văd că această zonă de agrement creşte, iar oamenii vin în număr cât mai mare“, a declarat primarul Gheorghe Falcă.
O veste bună pentru arădeni e faptul că, în acest an, preţurile la intrare nu vor fi majorate, însă de anul viitor se va face o delimitare între zona de agrement (unde ne putem aştepta la un preţ mai piperat la intrare) şi zona comercială, cu terase, unde de asemenea se va taxa, dar la un preţ mai mic.

Ştrandul este situat în spaţiul încadrat de bucla Mureşului, pe o suprafaţă de aproape 40 de hectare de verdeaţă. Este al doilea ştrand ca mărime din Europa situat lângă o apă curgătoare. Lucrările de construcţie au fost demarate la sfârşitul anilor 60. Aleile sunt pavate, spaţiul verde cu peste 30 de specii de arbori este întreţinut, există un complex de agrement cu cinci bazine ( 8.700 mp din care unu de înot, unul pentru adulţi şi trei pentru copii cu apă termală) şi tobogan acvatic, locuri pentru joacă, peste 300 de căsuţe de camping. În incinta ştrandului funcţionează peste 100 baruri, terase, berãrii, restaurante, discoteci, pizza, jocuri, cluburi de calculatoare, Internet-café-uri etc. Există douã solare pentru nudişti, douã terenuri de tenis cu zgurã, doua terenuri de volei, pistã şi trambuline roller-skates, teren pentru minifotbal cu instalaţie nocturnã, şi 1.500 de cabine închiriabile pentru sezon. Parcarea are 200 de locuri. Noaptea ştrandul devine punct de atracţie prin nenumăratele restaurante, baruri, cluburi, terase si discoteci cu funcţionare permanentă. Aici au loc în timpul verii diferite festivaluri şi concerte în aer liber. Parcă ar fi o staţiune! Prin toate acestea, ştrandul a devenit unul dintre cele mai spectaculoase locuri de agramant din Europa. Prin cele trei intrări ale ştrandului anual intră peste 3.000.000 de vizitatori.

Strandul „Neptun“ din municipiul Arad, cotat ca fiind cel mai mare din Europa de Est, situat pe malul unei ape curgatoare, a fost deschis oficial joi, insa nu exista posibilitatea de a face baie, deoarece bazinele de inot sunt inca in reparatii, fiind disponibile doar din iunie.
Strandul este situat pe malul raului Mures, in imediata apropiere a centrului civic al orasului Arad, pe o suprafata de aproximativ 28 hectare, fiind accesibil prin trei puncte de intrare, dintre care unul este deschis si autovehiculelor, transmite corespondentul NewsIn.

Administratia bazei de agreement, aflata in subordinea Primariei municipiului, a anuntat ca pana la deschiderea oficiala au fost executate o serie de lucrari care au vizat infrastructura zonei, precum si reabilitari ale podurilor de pontoane. De asemenea, a fost reabilitata zona verde, precum si aleile pietonale. Potrivit administratorilor, instalatia de iluminat ambiental a fost realizata in proportie de 50 la suta, urmand sa fie finalizata in perioada urmatoare. „Lucrarile vor fi complet finalizate in luna iunie 2008. Investitia privind amenajarea Strandului Neptun, prima etapa, are in vedere reabilitarea zonei bazinelor de inot, echiparea cu tobogane si alte instalatii de agreement specifice, construirea unei statii de recirculare, tratare si incalzire a apei, modernizarea instaltiilor de dus, reamenajarea plajelor cu gazon, amenajarea unei plaje de nisip, modernizarea punctelor de acces, precum si reabilitarea podurilor de pontoane“, a declarat Corina Draghici, purtator de cuvant al Primariei municipiului Arad.

In acest an, administratia strandului a pus la dispozitie 200 de sezlonguri, care timp de cateva saptamani vor putea fi folosite gratuit.

La Strandul „Neptun“ din Arad sunt peste o suta de spatii comerciale – baruri, terase, berarii, restaurante, discoteci, pizza, jocuri, cluburi de calculatoare, Internet-cafe-uri, care sunt tinta celor aproximativ trei milioane de oameni care trec, anual, prin strandul aradean.
Ziua, posibilitatile de recreere sunt date de spatiile special amenajate pentru plaja dar si pentru petrecerea timpului in localurile deschise permanent in acest scop, iar noaptea strandul se transforma intr-un loc deosebit de atractiv datorita numeroaselor puncte de atractie si agrement amenajate special. Este vorba de restaurante, baruri, cluburi, terase si discoteci.

In prima zi a lunii mai, la Strandul „Neptun“ a debutat si un festival al berii, care se va desfasura pe parcursul a patru zile.

Peste 2800
Clienti
1996
Deschis
99.9%
Satisfactie
100%
Clientii revin

Testimonial