Premiul Locul 1 pentru cea mai buna cazare

Bun venit
Rezerva camera pe care o doresti
Perfect pentru mic dejun savuros
Cea mai buna locatie unde poti savura micul dejun foarte bun si la un pret exceptional.

Pana in anul 2012, in Arad se preconizeaza a fi deschise nu mai putin de sapte mall-uri si centre comerciale mari, pe langa supermarketuri.

Real şi Jumbo, în Micălaca Est

Cele trei construcţii distrincte, cu parter şi un etaj, vor fi amplasate pe cele 152.324 de mp, teren situat în vecinătatea hipermarketului Selgros. Datele sunt cuprinse în PUZ-ul care se află de astăzi la transparenţă decizională la Primăria Arad.
Atât supermarketul Real, cât şi spaţiul comercial Obi şi galeria vor avea un regim de înălţime P+1E. În zonă (DN7) vor fi construite şi parcări aferente celor trei obiective şi se vor amenaja spaţii verzi, alei şi zone pietonale.

Mall Armonia Carrefour Arad , Bricostore Arad

RED a început lucrările de construcţie la cel mai mare centru comercial din Arad – „Armonia”, prin care cea mai importantă reţea de hypermarket-uri din Europa – Carrefour – îşi continuă expansiunea către Vestul României.
Hypermarket-ul Carrefour va fi situat la intersecţia dintre şoseaua de centură a Aradului şi drumul spre Nădlac, şi se doreşte a fi un shopping center regional de impact.
Suprafaţa totală alocată – 112.500 mp – Centrului Comercial „Armonia” va reuni hypermarket-ul Carrefour cu o galerie de peste 80 de magazine şi restaurante. Magazinele vor fi reprezentanţe ale unor mărci celebre: de la îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru adulţi, articole pentru copii, IT&C, magazin de animale, bijuterii, servicii bancare, farmacie, coafor etc., pe o suprafaţă totală construită de peste 50.000 mp.
Importanţă strategică
„Municipiul Arad are o importanţă strategică pentru comerţul din zona de Vest a României, iar dimensiunea şi locaţia Centrului Comercial „Armonia” sunt în concordanţă cu acest lucru”, declară Christian Hiver, Director General al Paladin Management, compania de leasing şi marketing a grupului de dezvoltari imobiliare RED.
Centrul Comercial „Armonia” reprezintă o investiţie de 50 milioane Euro şi va fi finalizat la începutul anului viitor. „Suntem mulţumiţi că am reuşit, ca o dovadă clară a dezvoltării municipiului nostru, să atragem la Arad construcţia celui mai important parc comercial cu hypermarket din N-V României”, a declarat Gheorghe Falcă.

Mall Atrium Center Arad

Atrium Center Arad va fi situat chiar in centrul localitatii si va cuprinde aproximativ 150 de magazine, un supermarket, o zona de entertainment cu un cinema multiplex, o sala de bowling, un centru de fitness, un spatiu de joaca pentru copii, o zona de restaurante si cafenele. Suprafata totala construita ajunge la 68.000 mp. Constructiile vor fi demarate in cursul acestui an, iar deschiderea centrului este planificata pentru ultimul trimestru al anului 2008. Valoarea totala a investitiei in Atrium Center Arad se ridica la peste 50 milioane de euro. Procesul de inchiriere a spatiilor comerciale a fost de curand demarat.

 

Kaufland Arad

Zona comerciala Kaufland cuprinde : Plus, , Domo, Flanco, Takko, Deichmann, Staer.

 

Peste 2800
Clienti
1996
Deschis
99.9%
Satisfactie
100%
Clientii revin

Testimonial